Årets beste komedier

Er av de beste mediene for å vise komedie er film. Derfor slippes det hvert eneste år tusenvis av filmer innenfor denne kategorien. Noen er herlige, mens andre er horrible. I denne kåringen vil vi ta en nærmere titt på de beste komediene som har blitt sluppet i 2018. Nå som året snart er omme, er det ingenting som er mer passende enn å se tilbake på et år som vi kan le godt av. Her er de filmene vi likte aller best i 2018.

Oh Lucy

Denne blandingen av japansk og amerikansk humor er ufattelig morsom. Selv om nordmenn flest ganske sikkert ikke har hørt om den, så er dette den typen film du forteller vennene dine om etter du har sett den. Oh Lucy baserer seg på historien om kvinnen Setsuko. Hun lever et kjedelig og lite givende liv i Tokyo. Hva i all verden skal hun gjøre for å bedre den situasjonen? Artige skuespillere og et godt plot bidrar til at denne er en favoritt, og det i et år med mange gode komedier.

Keep The Change

Keep The Change handler om en filmskaper, ironisk nok, som møter på en utfordring fra sitt jødiske samfunn. Han blir tvunget av en dommer til å hjelpe til i et sosialt program i byen. Det er en flott film som spiller mye på jødiske stereotyper og serverer disse på løpende bånd. Dersom du er glad i vitser som involverer lett rasistiske utsagn, så er dette uten tvil filmen for deg.

Eight Grade

I USA er 8. klasse siste år på ungdomsskolen før en trer inn i videregående, eller high school som det så fint heter i statene. Kayla er så nære, men allikevel så langt unna å endelig komme seg videre i livet. Midt oppi det hele opplever hun den samme opplevelsen mange unge jenter i den alderen gjør. Dette skal derimot verken handle om mensen eller drama mellom jentegrupper. I stedet er det en komedie som spiller på alle de kjente situasjonene i denne tiden.

The Death of Stalin

Hva er vel litt komedie uten parodier og historie? Som en av tidenes mest kjente karakterer i historien, så får Stalin virkelig pepper her. Dette er rett og slett en tullete film, og om du ser etter en god historie, så finner du den ikke her. Du finner derimot enestående humor som garantert vil få deg til å le. Liker du sprø parodier og politikk, så er dette garantert en film for deg.

Crazy Rich Asians

Denne filmen følger et asiatisk par som er bosatt i New York. Filmen handler rett og slett om deres liv og deres kultur. Hvordan er egentlig tilstanden innad i den asiatiske kulturen? Vi tuller mye med den, men denne filmen tar det et steg videre. Godt blandet inn her er også litt romantikk, så om du liker rom-coms som de så fint heter, så er denne for deg.

Deadpool 2

Selv om de fleste filmene her var forsøkt å være av de mindre populære i Norge, så kan vi ikke glemme Deadpool i en slik kåring. 2-eren er minst like god som eneren, og om du liker drøye vitser, så vil du like denne. For en serie de har klart å skape!

Kos deg med komedier, for de bedrer humøret og hele hverdagen din!

admin

View more posts from this author