Artige hendelser verden over

De fleste har kanskje hørt om sebraen og sjiraffen som skulle ta seg en øl på den lokale baren. Da kom tigeren og sa at nå hadde de gått over streken! Så repliserte sjiraffen, men jeg kan ikke se bra, så jeg tar bare en banansplit i stedet.

Dyre-vitser er alltid morsomme, og det er jo dyr generelt. Spesielt når vi ser på våre kjære husdyr. Katter og hunder er de mest elleville av dem, som de roter og tuller når de er hjemme alene.

Har du ideene og en datamaskin, så tjen penger på dem på en Youtube-kanal.

Hunden Max med manerer

En hund fant en dag ut at han skulle utforske huset nærmere. Folka var jo uansett borte, og ikke hadde han fått hverken mat eller drikke på lang tid. Hunden, som var en Cocker Spaniel, spankulerte litt rundt før den fant ut at døra til badet var oppe. Utrolig nok fikk den til å gå på do og vaske seg, men ikke akkurat slik vi mennesker gjør det. Eierne fikk seg både et sjokk og en god latter, da hunden Max også hadde fått tak i melet som stod på kjøkkenet. Hei, her var det litt av et rot.

Katten Ingvar med englevakt

Men katten Ingvar, var heller ikke mors beste barn. Vel, søt nok var katten med det spesielle navnet, for han hadde både røde og brune striper. Katten elsket å gjøre ablegøyer, men da den var på vei opp i gardinene en dag gikk det galt. Vinduet stod åpent og eierne så til sin fortvilelse at Ingvar falt ut. Og det var langt ned. Men til alt hell falt Ingvar ned i en badestamp som stod nede på plenen. Ingvar fikk seg en skikkelig kattevask og en lærepenge, men det er mulig han bare hadde åtte liv igjen etter hendelsen.

admin

View more posts from this author