I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva som egentlig er morsomt.

Kan vi svare for alle?

Det er nok det første spørsmålet du kommer til å stille oss. Nei, selvsagt kan vi ikke det, men vi kan gå inn på trender for hva folk synes er utrolig morsomt. Det er ikke noe feil med det.

Tradisjonelt morsomt

Når vi ser på TV kan vi absolutt se trender i forhold til hva som er morsomt og det er noen programmer som aldri går av moten. Dette inkluderer for eksempel Nytt på Nytt. Det er et program som alltid er morsomt for de aller fleste fordi det er moderne og aktuelt.

Kvinnehumor og mannehumor

Det er nok kontroversielt å si at det finnes kvinnehumor og mannehumor, men det gjør det. Fordi humor handler ofte om hva man selv kan relatere til, så derfor vil tradisjonelt menn og kvinner finne ulike ting morsomt.

Humor for barn

Humor for barn pleier å være litt mildere, det inkluderer ofte Dyrespøk og navnespøker. Det som er morsomt med barnehumor er at den ikke endrer seg så mye fra generasjon til generasjon. Uansett hvor mange barn du møter så kommer du til å skjønne at tiss og bæsj nesten alltid er morsomt også!

Så hva er egentlig morsomt?

Så lenge du ler av det, så er det morsomt for deg. Mange mener at det ikke nødvendigvis er noe standardsvar på hva som er morsomt, men så lenge du har det gøy så skal det gå bra. Den eneste reglene er at du ikke har det gøy på bekostning av andre. Det å le av vitser, sketsjer, videoer eller filmer er jo bare bra!

Hva er det aller morsomste du vet? Hvis du ser tilbake på hva du lo av når du var yngre er det nok forskjellig fra nå!