Le bort stresset

Samfunnet raser videre i en prosess vi aldri tidligere har sett maken til. Da Moore presenterte sin lov om at teknologien ville utvikle seg eksponentielt, så hadde nok selv ikke han trodd at det skulle gå så fort som det gjør i dag. Vi har aldri sett digitalisering i en mer imponerende vekstkurve enn i dag. Hvor det hele startet er vanskelig å si, men dersom en ser på menneske historien, så har vi sakte men sikkert komme oss dit vi er i dag. Fra vi slo hverandre i hodet med klubber, til vi ble siviliserte i Mesopotamia, til maskinene entret under den industrielle revolusjonen og helt til internettet brakte opp millioner av nye ideer. For den store veksten i dag handler nettopp om det, gode ideer. Disse er der for å løse fremtidens problemer. Allikevel finnes det enkelte problemer som nærmest kan virke umulig å løse. Det er rett og slett fordi de er et resultat av selve utviklingen. Stress er et av disse problemene. Vi her på artigste mener at det kun er en løsning. Der teknologiens vekst ikke vil stoppe, så er vi nødt til bare å møte stresset med humor. Det er rett og slett den eneste kuren mot denne folkeepidemien.

For det er nettopp det stress har transformert seg til å bli. Over årene har jobb og skole krevd mer av oss, da vi er nødt til å møte fremtidens krav raskere enn noensinne. Tenk bare over hvor desperat regjering er i henhold til koding. Nylig ble dette implementert i barneskolen. Det å implementere slikt i skolen ville vært ansett som galskap for bare noen år siden. Når vi nå krever en slik oppgave å bli lært til barn, så starter vi stresset og presset allerede før de klarer å regne ordentlig. Det er en skremmende trend, men vi får heller bare lene oss tilbake og nyte litt humor. Artigste er en side som er dedikert for deg som liker å ha det gøy. Det å smile og å le er faktisk bevist at får deg i et bedre humør og gjør at du lever lengre. Det er rett og slett fysisk umulig ikke å føle seg bedre etter en god latter. Smilebåndet kobler seg opp mot nervecellene og sender glade kjemikalier til hjernen. Effekten er at godt humør fører til bedre søvn, bedre appetitt og en bedre hverdag. Men hvor får en egentlig tilgangen på humor som kan levere slike resultater? Det høres jo tross alt litt for godt ut til å være sant.

Artigste leverer der du trenger det som mest, på hjemmebane. Fort kan du komme hjem og oppleve at det blir altfor stressende. Da smekker du bare opp PC-en din og setter i gang å lese våre artikler. Her kan du forøvrig lese et ganske så bredt spekter av emner. Vi prøver å variere godt, slik at du får mer enn nok lesestoff å kose deg med i løpet av uka som går. Enten du vil lese om den oransje appelsinen som styrer USA, eller kanskje en morsom historie om et dyr, så har vi de obskure historiene du trenger å lese her.

Etter en lang dag kan vi altså være din redning. Det trengs ikke mer til enn en god latter og et smil, og vi er her for å levere dette til deg. Du vet at du trenger en god latter, så bare la det skje. Sjekk ut våre mange artikler som tar et humoristisk syn på hverdagen. Og dersom det funker for deg, hvorfor ikke anbefale siden videre? Vi i artigste gjør alt for at du skal få le og smile litt!

admin

View more posts from this author