Morsomme norske komikere

Er du glad i komikere? I denne artikkelen skal vi gå inn på noen av de mest kjente norske komikerne der ute, kanskje du oppdager noen nye?

Bård Tufte Johansen

Dette er en komiker som har lang fartstid. Han har vært med i en rekke programmer på NRK, kanskje mest kjent for Uti Vår Hage, Lille Lørdag og ikke minst Team Antonsen. Han har også tatt over som programleder for det kjente NRK-programmet Nytt på Nytt. Han driver i tillegg med stand-up.

Anne Kat. Hærland

Dette er en komiker som er drøy, men som har tjent godt på det. Hun er flink på selvironi og vet å ta ting langt. Dette er utrolig spennende og hun har veldig mange gøye vinklinger på helt dagligdagse situasjoner.

Atle Antonsen

Dette er en komiker som har prøvd seg på det aller meste. Han er ganske berømt for plystringa si, men også for lokale norske nyheter. Han liker også norske navn, spesielt å huske navnet på kongefamilien. Det er noe han prøver på hvert eneste år i programmet Misjonen med Johan Golden, som også er en kjent komiker. Atle Antonsen er virkelig en mester innenfor det aller meste, han er verdt å sjekke ut.

Linn Skåber

Dette er ei kvinne som kan få en gråstein til å le. Hun har vitser om det aller meste og er dronningen av klein humor. Hun vet virkelig hvordan hun kan gjøre enhver situasjon morsom. Det er verdt å sjekke ut seriene hun er med i.

Dette er bare noen av de norske komikerne du bør sjekke ut. Det finnes en rekke andre, nye komikere som også driver på i full vigør.

Er du en type som liker tradisjonell humor eller liker du moderne humor? Det finnes uansett en type humor for deg der ute! Det er bare å lete.

admin

View more posts from this author