Tjen penger på din humor

Er det en ting som er sant og visst, så er det at vi trenger humor i hverdagen. Vi kommer rett og slett ikke unna det faktum at humor er bra for oss. Det er bra for helsa for eksempel i den forstand at det bidrar til bedre humør, som igjen bidrar til bedre søvn og appetitt. I menneskekroppen henger alt sammen som en syklus, og enkelte ganger må du bare ta tak i ett av elementene. En annen ting mennesker ikke kommer seg foruten er å tjene penger. Det var her komikerne tenkte sine artige tanker. De hadde nemlig ideen om å tjene penger på det de likte aller mest, nemlig å dele morsomme historier. I dagens samfunn har du mange muligheter til å gjøre nettopp dette!

Det kanskje mest åpenbare er å starte på internettet. Denne oppfinnelsen har latt nordmenn gjøre alt fra Live Dealer Casino til skatteoppgaven sin. Her kan en selvfølgelig også dele sin humor, og enkelte har faktisk gjort det virkelig stort her. Enten det er tekst, bilder eller video, så går det godt an å lyktes her. Tekst er nok det enkleste for folk flest, og her er det mange som bare skriver ned morsomme historier. Det kan fort dog ikke være nok for enkelte i publikum. Noen er mer visuelle av seg. Det var slik memes kom til overflaten. Her relaterer teksten direkte til et bilde. Unikt med memes er måten budskapet kan komme frem på. I mange tilfeller kan nemlig en meme kommunisere sitt budskap med bare et par få ord, eller kanskje til og med uten, dog en meme har oftest tekst skrevet over seg. Sist men ikke minst er nok videoer den aller beste formen for humor der ute, og den det garantert er enklest å tjene penger på. Det er nemlig her internettet er i full vekst, og så og si alle foretrekker video over tekst og bilde. Her er det mye penger å tjene!

Der du nok kan tjene reklameinntekter og andre penger på tekst og memes, så er videoer det enkleste å tjene penger på. Dette er rett og slett på grunn av YouTube sitt system. Her setter du enkelt opp en konto, laster opp videoen din, og i løpet av få strakser så får du satt opp en konto for reklameinntekter. Det tar nok en god del seere for å merke inntektene, men er du flink på å produsere artig innhold, så er det ingen grunn til at du ikke skal kunne tjene en god slant her. Dessuten, når følgerskaren blir større, så kan du følge i sporene til mange andre YouTubere. Disse poster ofte videoer med små segmenter hvor de tester ut produkter eller anbefaler disse for diverse nettbutikker. Dersom du gjør dette kan du enten få betalt direkte eller per salg som blir registrert gjennom din kanal. Da får du ofte en ørliten provisjon tildelt per salg. Det er med andre ord gode muligheter for å tjene inn penger her.

Dessuten kan du alltids tilby dine talenter enten i form av bok eller til og med den mest skremmende, nemlig i person. Ta en tur ned på den lokale puben og spør eieren om du kan gjøre en stand-up kveld. Det skader vel tross alt ikke å gjøre seg klar til den store scenen en dag?

admin

View more posts from this author