Velkommen til artigste.net

Latter er vel noe av det viktigste vi har i livet. Spesielt i disse tider da det ikke virker som vi kan le eller smile av noe. Det er alltid en dårlig nyhet rett rundt hjørnet, spesielt i mediene, noe som gjør det vanskelig å tenke positivt. Men det bør man virkelig gjøre, fordi livet er for kort til å bekymre seg for hvem som er president i USA eller hva han driver med. Spesielt her i Norge, det er jo knapt nok viktig hvem Erna Solberg er, for å ikke snakke om den oransje appelsinen i USA. Vi håper at vi kan refokusere folk litt til å le igjen.

Det er dog vanskelig å vite hva en kan le av i dag. Alt har blitt så begrenset og det er vanskelig å vite hva som er akseptabelt å si, og hva som ikke er det. En må være “woke” hele tiden, noe som kan være vanskelig for mange som egentlig ikke berøres så mye av de senere tiders utviklinger. Det er vanskelig å navigere for mange, til og med Kevin Hart fikk ikke lenger være vert for Oscar-utdelingen i 2019, på grunn av uttalelser som visse ikke likte. Det at han er komiker hjalp ingenting, så det er vanskelig som sagt.

Så vi på artigste.net skal forsøke å være artige! vi har en rekke artikler for deg å lese som kanskje kan få deg til å trekke litt på smilebåndet. Det hadde ikke vært dårlig bare det, om vi hadde fått det til. Det er en av de viktigste og beste tingene å gjøre, å få noen til å smile. Om enn for bare et sekund. Så om du blir med oss videre så skal vi se om vi kan gjøre det for deg. Vi skal i hvert fall prøve!

admin

View more posts from this author